top of page
Search
  • Writer's pictureCorina Stefan -astrologer

Marte si Jupiter in Berbec. Aspectul ce naste campioni.




Marte a intrat in semnul Berbecului pe 25 mai. Gasindu-se in semnul pe care il guverneaza, Marte e la el acasa, ceea ce face ca forta sa sa fie impresionanta. Ne putem astepta in plan personal si colectiv la o explozie de energie, curaj, viteza in decizii si actiuni si impulsul de trece cu capul inainte prin obstacole. Veti simti activarea unei stari de nerabdare, chiar impulsivitate. Devenim directi, uneori chiar brutali in adevarurile exprimate. Lucrurile amanate pana acum incep sa arda, sa doara, sa tipe. Functionam pe repede inainte, vrem sa avansam rapid si in forta. Refuzam sa mai visam la viitor si vrem recompense imediate. Pe principiul “I know what I want and I want it now”. Suntem cu degetul pe tragaci. Mintea e scoasa din priza in momentele in care suntem activati fizic sau emotional la maxim. Si apasam acest tragaci din impuls sau reactie. Fara sa gandim, urmand doar ceea ce simtim. Fluturii din stomac, dorintele, impulsurile sexuale sunt magnetice si ne conduc pe un drum stiut doar de ele. Dar care ne va scoate la destinatie. Intotdeauna. Marte e despre succes, satisfactie si victorie. E personajul carismatic, increzator, ambitios. Cel care da ordine si hotaraste directia de actiune. Eroul gen Spiderman. Militarul. Sportivul de performanta. Antreprenorul. E pionerul care se aventureaza pe carari necalcate de altcineva. Asadar, intrebati-va ce vreti sa intreprindeti daca ati avea certitudinea ca va fi un succes? Care va sunt cele mai indraznete vise ce asteapta sa fie plantate in sol? Marte in combinatie cu Jupiter in Berbec functioneaza ca un cec in alb semnat de D-zeu pentru o suma fabuloasa. Indiferent ce s-ar intampla ai doar de castigat. Trebuie doar sa-ti asumi riscul si sa sari. Un moment de curaj nebun.


Marte in Berbec e un tranzit extrem de benefic pentru a face schimbari ce ar putea fi catalogate “egoiste”. Marte reprezinta forta vitala a fiecarei persoane, vointa, ambitia, capacitatea de a se afirma si a supravietui. El nu imparte nimic cu nimeni si refuza sa coopereze. Vrea sa-si exprime vointa in mod absolut, nu face compromisuri si nu se teme de conflicte si tensiuni. Razboiul si confruntarile ii sunt extrem de familiare. Isi ramane loial lui insusi si e foarte mandru de acest cod de onoare dupa care se guverneaza.

Sa nu va mirati prin urmare daca pe parcursul urmatoarelor 6 saptamani veti simti ca nu mai aveti rabdare sa asteptati rezultate care intarzie. E o schimbare majora de ritm si de ton, ca si cand muzica pe care dansam devine extrem de antrenanta. E momentul sa acceleram si sa ne intensificam dorintele. Sa incepem noi relatii, sa mergem la sala ca sa pierdem din greutate, sa ne lansam intr-o cariera noua. Exista doar AICI si ACUM.

Pe 29 mai Jupiter i se alatura lui Marte, amplificandu-i enorm de mult entuziasmul si forta. Va puteti regasi luptand pt dreptate, pt adevar, pt valori in care credeti cu tarie, pt bine si moralitate.

Daca vreti sa stiti in detaliu ce zona a vietii voastre e activata de aceste tranzite va astept la o analiza personalizata a hartii natale.

71 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page