top of page
Search
  • Writer's pictureCorina Stefan -astrologer

Luna Noua in Sagetator- Ce e adevarat pentru tine? Care sunt credintele cu care-ti hranesti mintea?


Oare atunci cand dialogati cu mintea voastra folositi cuvinte blande si pozitive care sa o transforme intr-un inorog magic ce va poate transporta oricand catre Wonderland? Sau dimpotriva, va biciuiti si umiliti mintea cu cuvinte oribile, intunecate si negative care o inspaimanta, agita si o determina sa vrea obsesiv sa va tina intr-un teritoriu familiar urat?

Pe 26 noiembrie la 17:06 ora Romaniei avem o Luna Noua la 4 grade in Sagetator. Momentele de Luna Noua sunt pline de tacere si mister. O fereastra cosmica se deschide inspre noi posibilitati si putem sa aducem la viata viziunea noastra interioara facand pasi mici, de bebelus in directia noua care ne cheama. Prin urmare nu ezitati sa plantati seminte de intelepciune si adevar in urmatoarele 28 de zile. Cu aceasta energie de Sagetator avem nevoie sa ne inaltam sus de tot sau sa ne indepartam foarte foarte mult de tot ceea ce ne este familiar pentru a dobandi o perspectiva de ansamblu asupra vietii noastre. Sagetatorul e un semn de foc cu un apetit enorm pentru cunoastere si aventura. Mananca pe paine adevar personal, scop personal si semnificatie personala (pe care o atribuie diverselor experiente prin care trece). Pentru acest semn totul e despre mine. Eu, eu si iar eu. Viata mea, povestea mea, adevarul meu. Iar Sagetatorul pentru asta traieste. Isi poliseaza povestea personala iar si iar pana ajunge sa cuprinda doza perfecta de inspiratie, curaj, aventura, optimism, credinta si grandoare. Sagetatorul e Povestitorul zodiacului, deci in urmatoarele 28 de zile avem oportunitatea de a ne imbunatati povestea de viata, facand-o si mai fascinanta, si mai atractiva. Asadar sunteti gata sa faceti un salt inainte? Sunteti pregatiti sa va explorati viata in afara zonei familiare? Sunteti gata sa va aventurati departe? Sunteti pregatiti sa va simtiti la fel de norocosi ca si cand ati fi copilul preferat al lui D-zeu?

Semnul Sagetatorului este atat de plin de incredere de sine incat rareori se concentreaza sa perceapa ideile care sunt in contradictie cu ceea ce crede. Nu are timp pentru asemenea nimicuri. Vede o singura directie posibila, inainte. Se conecteaza la un singur adevar, cel personal si intuitiv. Nu opereaza cu bucati si franturi de informatie, ci isi doreste sa vada si sa inteleaga imaginea de ansamblu. Pentru Sagetator viata se traieste de la inaltimi ametitoare ce furnizeaza o priveliste ce taie respiratia si sensuri si semnificatii nebanuite. Iar pentru a ajunge atat de SUS, la o perspectiva elevata si usor filosofica, acest semn se converseaza cu toti sfintii si chiar cu D-zeu insusi. Este semnul religiei, printre altele. Sagetatorul e indragostit de vestile bune si nu accepta sa primeasca altceva de Sus. Este extrem de optimist si increzator. E expansiv, mereu dorind  mai mult si mai mult, trecand dincolo de limitari si sfidand gravitatia cu credinta sa. Totodata poate sa cada in excese si sa se inflameze de nerabdare, deci cateodata nu-i strica sa i se reaminteasca sa ia o pauza si sa nu mai goneasca atat de repede inspre tinta. Data fiind opozitia dintre Marte in Scorpion si Uranus in Taur ce face parte din harta acestei Luni Noi va puteti astepta la schimbari surprinzatoare si multa instabilitate in acest ciclu lunar. Incercati sa nu luati decizii abrupte, rebele si sfidatoare, ci mai degraba acordati-va timp ca orice sursa de iritare sau manie sa dispara si sa vedeti totul cu maxima claritate.

Sagetatorul calatoreste atat fizic, cat si mental. Adora sa strabata oceanele si marile si se simte acasa in locuri exotice, inconjurat de straini. E fascinat de filosofie, religie, spiritualitate, legi umane si divine, limbi straine, etica si moralitate. Aspira sa-si extinda adevarul personal zi de zi, incorporand noi idei si noi perspective. Cateva din arhetipurile clasice asociate acestui semn sunt Inteleptul, Profesorul, Preotul, Exploratorul, Judecatorul, Ambasadorul, Translatorul.

Sagetatorul simbolizeaza mintea superioara (intuitia). Asadar in urmatorele 28 de zile focusati-va va rog pe povestea de viata pe care v-o spuneti si in care credeti cu tarie. Re-examinati-va credintele si fiti atenti la hrana pe care o dati mintii voastre sa o consume. Orice fel de ganduri si cuvinte ii serviti mintii dvs ea le va consuma pana la ultimul si va creste. Prin urmare depinde doar de voi daca va hraniti mintea cu lumina intensa sau intuneric radioactiv. Dati-va voie in acest nou ciclu lunar sa explorati noi taramuri, sa aveti experiente socante care sa va ajute sa va priviti viata dintr-un unghi nou. Si pentru ca avem cu totii libertatea de a alege, de ce n-am alege cuvinte pozitive, de lauda in locul celor care ranesc si distrug? Daca ar fi sa va folositi cu adevarat puterea si libertatea de a alege oare ati alege sa va criticati non stop? V-ati spune lucruri de genul: "Esti un idiot. Esti mereu in intarziere. Ai uitat sa-ti setezi alarma. Arati groaznic. Nimeni nu te place. Nu esti bun de nimic. Esti un esec total. Esti urat, gras si prost"??? Sau mai degraba ati opta pentru varianta opusa "Bravo! Sunt mandra de mine. Am progresat enorm de mult. Sunt fantastic de norocoasa! D-zeu ma protejeaza mereu si imi deschide calea. Sunt aici si am ceva foarte valoros de oferit. Imi plac oamenii si acestia ma plac la randul lor si sunt atrasi de mine"? Faceti echipa cu mintea voastra! Spuneti-i lucruri frumoase si veti prospera! Posibilitati absolut noi si surprinzatoare se vor deschide in fata voastra. Va incurajez sa va puneti aripile de Sagetator si sa gasiti cele mai blande cuvinte pe care le detineti in repertoriu. Si cu aceste accesorii pretioase la bord inaltati-va sus, tot mai sus, catre vise marete! Aceasta energie a Lunii Noi este extrem de norocoasa si puteti sa o invocati pentru a crea miracole in viata personala, mai ales ca pana pe 2 decembrie Jupiter inca se gaseste in semnul pe care-l guverneaza (Sagetator),  deci are o forta aparte. 



121 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page