top of page
Search
  • Writer's pictureCorina Stefan -astrologer

Luna Noua in Leu. You Are the Love of Your Life!
Pe 28 iulie la 20:54 ora Romaniei s-a produs aspectul de Luna Noua in Leu la 6 grade. Intram intr-un nou ciclu lunar si pentru urmatoarele 28 de zile facem dus in energia de foc, directa, nobila, jucausa si creativa a Leului. E un moment bun sa deschidem un capitol nou in viata noastra, sa sadim intentii noi in sufletul nostru ca pe niste seminte fermecate ce vor da rod mai incolo. Leul e despre a arata ca NE pretuim prin gesturi usor teatrale (machiaj, haine, coafura, bijuterii, grija fata de corp, vacante, distractii, hobby-uri etc) si despre a celebra tot ceea ce iubim. Ca in urma unei infuzii masive de capital de stralucire, curaj si autenticitate, viata noastra face un salt acum inspre scenarii glorioase, cutezatoare, carismatice. Valuta in care Leul tranzactioneaza viata este increderea de sine. Asta e unica moneda pe care o detine. Orice i-ar oferi o alta persoana Leul scoate din pusculita doar aurul increderii si diamante veritabile. Nu stie altceva si nu-l intereseaza.

Asadar scaldandu-ne in energia acestei Luni Noi ne putem vindeca de tot ceea ce nu suntem noi, de umbra si indoiala. Dispar ezitarile, pasim cu eleganta si incredere pe covorul rosu catre o situatie menita sa ne puna in evidenta toate calitatile. Nu avem cum sa ne mai ascundem sau sa o facem pe timizii. Devenim unici, speciali, imposibil de comparat cu oricine altcineva. Orice comparatie e o insulta si ne face Copilul Interior sa se revolte cu lacrimi in ochi. Primim acum o invitatie a universului sa devenim un mic Soare, luminariul ce guverneaza in astrologie semnul Leului, si sa radiem in exterior lumina si pasiunea ce se aprinde in interiorul nostru atunci cand ne conectam la dorintele inimii.

Leul e un semn extrem de romantic, dramatic si expresiv in manifestarile afective (e semnul actorilor si star-urilor in general), generos, cald, lipsit de inhibitii sau frici. Va puteti astepta, prin urmare, sa deveniti mai raspicati in comunicare si mai clari in nevoile voastre. Pe principiul “stiu cine sunt, de ce anume sunt capabil si ce fel de tratament merit”. Iar in zodia Leului exista un singur standard: excelenta! Nici o imitatie ieftina a aurului (metalul corespunzator acestei zodii) si a excelentei nu va trece testul. In semnul Leului exista doar Regi si Regine care cer si ofera totul de la viata.


Aceasta Luna Noua e propice povestilor de dragoste, creativitatii si copiilor. E despre celebrarea vietii din noi si din afara, despre petreceri, vacante, nunti, momente artistice. E despre urmarea impulsurilor si a inspiratiei de moment. Despre serenade la ferestre in toiul noptii si poezii infocate. Dar mai ales despre cea mai fabuloasa persoana din viata ta: TU! Asa cum a spus don Miguel Ruiz: “You are the love of your life!” Indragostiti-va de voi insiva in fiecare zi, lasati-va uimiti de magia ce se ascunde in voi, priviti viata cu ochii inimii, nu ai mintii si totul se va schimba ca prin farmec. Mult succes! Sa fii Rege sau Regina in propria viata, fara sa lasi fricile sa-ti ocupe ilegal tronul, nu e putin lucru. Fericirea personala e o coroana grea la purtat pana te obisnuiesti cu senzatia :)205 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page