top of page
Search
  • Writer's pictureCorina Stefan -astrologer

INCLESTAREA TITANILOR- Careul in T cu Marte in Leu, Saturn in Varsator si Uranus in Taur



De pe 30 iunie pana pe 4 iulie suntem martorii unei inclestari intre titanii cerului. Marte in Leu e in opozitie cu Saturn in Varsator, in timp ce Uranus ii irita pe amandoi prin aspecte de cuadratura. Acesta e careul in T, faimos in astrologie pt intensitatea sa incredibila si pt capacitatea de a livra o bresa in zid, un moment de trezire radicala.


Marte in Leu e vocea curajului personal nebunesc. Ne batem aici cu cele mai mari frici si insecuritati ale noastre, afirmandu-ne autenticitatea. Tot ce vrem este sa fim noi insine si sa ne aratam lumii talentele. Nu ne mai uitam in exterior pt validare! Destul! Avem atata dragoste fata de noi, atata incredere si lumina incat cupa e preaplina si se revarsa.


In cealalta jumatate a terenului de lupta Saturn in Varsator il trateaza pe Marte cu o atitudine de superioritate. Il umileste si trimite la plimbare. Ii reaminteste ca trebuie sa-i fie frica si sa se supuna regulilor si sistemului. Pe principiul: “Asculta ce-ti spun eu pt ca eu sunt experimentat”. Asadar puteti sa va asteptati sa intrati in conflicte de proportii cu orice forma de autoritate (parinti, sefi, parteneri romantici care detin prea multa putere in relatie, guvern, politie, orice persoana careia simtiti ca trebuie sa-i cereti permisiunea ca sa faceti ceva ce va doriti).


Saturn in Varsator este partea din noi care se conformeaza de frica. E impulsul de a te pierde in multime, dizolvandu-ti identitatea in cea a grupului. Marte in Leu e foarte curajos, vrea sa se distreze, sa cucereasca si sa se celebreze. E indragostit de propria viata. Dar se poate grabi si avea explozii masive de furie.


Asadar luati-o usor zilele acestea. Daca va cuprinde furia sau amaraciunea, e absolut in regula. Important e sa lasati aceste emotii sa preia controlul cu totul. Mai degraba dansati cu ele pt ca sunt un val urias ce va propulseaza inainte, deschid spatiul pt a crea acel punct de ruptura. Divortul de trecut, de versiunea voastra mica si usor de intimidat. Iar de acolo nu mai e cale de intoarcere.


Uranus in Taur priveste inclestarea dintre Marte si Saturn si arunca cu fulgere si surprize in ringul de box. Vrea sa-i dea bataliei o nota extremista. Uranus tinteste sa creeze o revolutie in viata noastra, un salt calitativ impresionant mai ales in zonele clasice venusiene: bani, venit, valoare de sine, monetizarea talentelor, sistem de valori, sisteme financiare. Asadar in ce sfera a vietii voastre simtiti ca e game over? Ce zona arde si va grabiti sa va smulgeti lanturile de la maini si picioare pt ca nu mai suporta amanare? Care e noua ta pasiune pe care vrei sa o sarbatoresti cu multa bucurie? In ce sfera a vietii tale te indragostesti de propria-ti persoana tot mai mult?


In functie de planetele si casele activate in harta voastra de aceasta configuratie se poate cutremura relatia de dragoste, relatia cu banii, relatia cu proprii copii, cu propriul corp sau cariera. Daca va simtiti chemati sa aflati mai multe despre acest subiect sau simtiti presiunea intensa si e mult prea mult ca sa o puteti gestiona atunci trimiteti-mi un mesaj in privat sau un email la corinastefanastrology@gmail.com. Sunt aici ca sa va conduc catre propriul vostru adevar si noi posibilitati. www.corinastefanastrology.com

22 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page