top of page
Search
  • Writer's pictureCorina Stefan -astrologer

1 iunie- Bucuria copilului interior. Sa ne jucam inca o zi


Oricat de mari si de succes am fi, seriosi, incruntati sau plini de responsabilitati, intr-un coltisor din sufletul vostru inca va puteti da intalnire cu copilul interior. Va asteapta cu drag colorand sau sorbind ceai dintr-o coaja de ghinda la o masuta miniaturala cu scaunele pt pitici. E acea faptura mica si vesela plina de dragalasenie care abia asteapta sa se joace cu o margica, o mingiuca frumos colorata, o punga de hartie in care sa-si vare capul ca un pui de pisica sau o cutie de carton in care sa se culce ca intr-un adevarat pat regal.

Adevaratele bucurii sunt atat de simple. De 1 iunie nu uitati sa mergeti in vizita la aceasta fetita sau baietel cu totul speciali ce abia asteapta sa va povesteasca despre visele lor. In sclipirea ochilor lor se reflecta intreg universul cu Soarele, Luna si restul planetelor si asta ne face atat de bine sa ne reamintim ca totul e posibil. Intr-un zambet de copil e atata incredere in frumos si bine, in progresul spre viitor. E magia credintei in posibilitati infinite. Si cu cat reusim sa pastram mai mult timp acest foc viu in inimile noastre cu atat mai mult vom fi niste adulti creatori de miraculos.


Ne scaldam de 1 iunie in plina energie a Gemenilor, Soarele aflandu-se pe gradul 10 al acestei constelatii. Semnul Gemenilor e semnul educatiei, al comunicarii, al spiritului tanar, curios si liber in gandire. Gemenii reprezinta stadiul de dezvoltare al copilului care incepe sa se joace cu sunetele, cuvintele, exploreaza mediul imediat si care ulterior se conecteaza la tot ceea ce il inconjoara (jucarii, frati, surori, vecini, colegi de scoala). E acea parte din noi dispusa mereu sa invete ceva nou, exact ca un prescolar ce ingana timid fiecare litera dintr-un cuvant necunoscut. E impulsul inteligent si curios din fiecare dintre noi. Tot Gemenii ne daruiesc si un minunat simt al umorului, deci e greu de imaginat cum ar fi viata fara rasetele si ironia fina a acestui semn. Va recomand cu caldura sa faceti ceva special astazi prin care sa celebrati aceasta stare de spirit efervescenta si luminoasa. Sa radeti pana nu mai puteti, sa oferiti cadouri copiilor abandonati, sa comunicati, sa lasati biletele cu mesaje binevoitoare peste tot in urma voastra, sa neteziti orice conflicte ce pot fi rezolvate printr-o gluma inocenta sau flexibilitate, sa vorbiti cu persoane cu care n-ati mai vorbit de nu stiu cand, sa va cereti iertare sau sa incercati inca o data ceea ce n-a iesit din prima. Sa nu va fie frica sa descoperiti minuni nebanuite. E o zi in care tot universul devine un mare zambet increzator pe o fata dulce de copil.

18 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page